21 Oct
21Oct

Staden Mendoza är lokaliserad i västra Argentina vid den östra sidan av 'the Andes Mountains'. Mendoza är den största staden i Latinamerika när det gäller vinproducerande - en inkörsport till Argentinas berömda vingårdar. En vacker stad som räknas bland 'the Wine Capitals in the world'.

Vingårdarna som befinner sig på höga höjder njuter av vingårdarna stor mängd solsken och naturlig bevattning från Anderna. Omkring 80 % av Argentinas vin produceras i Mendoza.

Det ska sägas att den omkringliggande regionen i Mendoza erbjuder en drös av äventyrsporter och vacker natur för dem som letar efter att utforska bortom det utsökta vinet. En av de bästa platserna för utomhusaktiviteter i Argentina. Till exempel vandring, cyklande, forsränning, åka luftballong, rida på hästar, bergsbestigning, skidåkning och flyga med fallskärm med mera! Allt för att njuta av unika upplevelser i Mendoza!

--

Vi ska följa en ung argentinare vid namn Carlos Yepes - som för det mesta slappar på 'The Vines Resort and Spa'. Som erbjuder 'laid back' lyx vid basen av de majestätiska Anderna och är den absolut bästa 'retreaten' för vinälskare och utomhusäventyrare!

Men här ska inte Carlos Yepes inte chilla för alltid - han ska utforska ett ljus som svävar några meter över marken under natten i Anderna emellan Uspallata, Puente del Inca och Las Cuevas. Bergsbesökare påstår att ha sett det kusliga ljuset på deras nattliga resor och har tillskrivit lite vidskepliga faktorer som Carlos Yepes spelar in i fenomenet. 

Faktum kvarstår; ljuset uppenbarar sig ovanför marken och svävar ett par minuter innan det tynar bort. Detta upprepas i stort sett varje kväll - och Carlos Yepes som har en förkärlek för mystiska och oförklarliga fenomen vill en gång för alla lösa detta mysterium; det kusliga ljuset.

Han befinner sig på 'the Wines Resort and Spa' - slappnar av med ett glas rödvin i en jacuzzi innan det är dags att bege sig till bergen och Anderna! Ett äventyr som Carlos planerat ett bra tag nu! Hemma i den stora vinstaden Mendoza; Argentina! Pass på!

--

Carlos Yepes blev tidigt intresserad av mystiska fenomen - då han enligt honom själv blev bortförd av 'extraterrestrials' när han var ung och på något vis undersökt honom - dock inte på ett elakt vis ska sägas. Han har sett på alla avsnitt av TV-serien Arkiv X; 'sanningen finns där ute'.

Jodå - Carlos Yepes vill gå i botten med allt hemlighetsmakeri när det gäller annat liv i universum som vissa regeringar tycks tysta ned. Förnekandet av att 'extraterrestrials' har besökt jorden!

Carlos ser en öppning i att undersöka ljusfenomenet uppe bland bergen i Anderna - som kanske kan leda honom till ett nyta spår gällandes hans 'quest' i att reda ut oförklarliga fenomen relaterat till 'extraterrestirials'!

Carlos - en van 'outdoor-utövare' i trakterna tog sin mountainbike och cykla upp till bergen och Anderna. Ett sista glas rödvin bara i 'spat' så ska det nog allt lösa sig! Allt börjar med ljusen i Anderna! Pass på!The Phoenix Lights var en serie av UFO'n observerad i himlen över de sydvästra staterna av Arizona och Nevada - den 13 Mars 1997. Ljus i himlen bevittnad av tusentals. Mystiska ljus!

En 'strimla' av ljusa prickar på natthimlen 'korsandes' sommaren 2022 och syntes i Grekland, Israel, Turkiet, Bulgarien och Libanon.

Ett konstigt ljus glimrade över norra Utah i Augusti. En man som vandrade i Brooklyn längs floden till Manhattan och tittade upp i skyn noterade tre glober av ljus som formade en pyramid. Mystiska ljus över Tauntain. Mystiska ljus över Austin. Orange brinnande ljus på himlen ovanför San Diego. Massvis med folk såg ljus nära Charlotte som satte fart på en UFO-debatt på social media.

Tendensen är solklar; det rapporteras runt om i världen om oförklarliga ljus som uppenbarar sig i skyn. Förmodligen ett liknande ljus som trätt fram uppe i bergen vid Anderna i Argentina - ett ljus som den unge Carlos Yepes ska undersöka minsann! The Phoenix Lights 20 år senare fortfarande fascinerar folk trots allt.

Men Carlos Yepes har ett ess i rockärmen som inte 'vanligt' folk har som bevittnar dessa ljus. Han har öppnat upp sig för den bredare 'universella' verkligheten av 'inter-dimensionella light beings' - ett uppvaknande till den bredare verkligheten och realisationen av 'spirit'. Dessa 'light beings' som uppenbarar sig som UFO's och ljus i himlen är i själva verker 'spirit guides'. Jodå - 'extraterrestrials' är förmögna att resa kors och tvärs i galaxen snabbt som tusan. Inklusive i skyn på planeten Jorden.

Carlos Yepes ska ha bestämt träff med en 'spirit guide' högt uppe i Anderna i form av 'inter dimensionell' kommunikation. Han ska åka med sin mountainbike upp dit. Anderna är sannerligen ett vandringsparadis. Carlos ska ta med sig hit upp en flaska rödvin och bjuda på 'the spirit guide'.

'We are spiritual beings having a human experience'


Carlos ska dock inte försvinna från Anderna. Han ska fara kors och tvärs längs bergskedjan! Det fysiska planet är inte separat från det spirituella planet. Här uppe i Anderna kan man sannerligen uppleva det. Rödvin och 'spirit guides'. Anderna skapades för över 50 miljoner år sedan. De flesta topparna är vulkanaktiva. En plats för stjärnskådning för 'hög-höjd' äventyrare.

'In the silence of the mountain there is much you can learn'

--

Carlos ska resa på sin mountainbike längs Patagonia Andes; från Argentina till Chile! Med början i Mendoza! Slutdestinationen ska bli Torres del Paine; en nationalpark i chilenska Patagonien där Carlos ska is-vandra på glaciärer - en av de mest populära destinationerna i hela Patagonien. Torres del Paine - även hem för pumor. I södra Chile. Det är även i denna nationalpark som Carlos ska stöta på sin 'spirit guide' - men det tog inte lång tid innan han stötte på de mystiska ljusen på sin mountainbike. Ljusen omfamna honom och på ett pulserande vis skapade en aura kring Carlos och började kommunicera med honom.

Jodå - ljus är en universell symbol för det spirituella och källa för den ultimata verkligheten. Illumination och intelligens! Som genomsyrar alla nivåer av medvetande; ljusen i Anderna! Och som sades tidigare började kommunicera med Carlos så hans färd till Torres del Paine blir lättsam och inspirerande;

'Skin ditt ljus! Ni är alla jämlika GUDAR - skapare av verklighet i ett 'quantum fält av eviga möjligheter - vi är alla aliens på ett uppdrag och utforskning i form av evolution. Yttre rymden 'consciousness unlimited'. Uppvakna till 'the 5th Dimension - The Haloic Playground. Kosmiskt medvetande med ett multidimensionellt perspektiv. Låt ditt ljus skimra - ljusen i Anderna. En magisk värld uppenbarar sig. 'Oneness' med allt; inklusive integreringen med vetenskap och spiritualitet. The Science of Life. Ljusen i Anderna!Detta kommunicerades med Carlos i hans färd med sin mountainbike längs Patagoniska Anderna till slutdestinationen nationalparken Torres del Paine i södra Chile - där han njöt av is-vandrade på glaciärerna; the Southern Patagonien Ice Field.

Vandrades på en av dessa glaciärer stötte Carlos till  sist på sin 'spirit guide' och som manifestera sig som vad? Jodå - starkt pulserande ljus som bara sa;

'Du har uppvaknat till din gudomliga natur; alla andra är dig själv - vi är ett. Denna värld är en dröm av 'the One' vi kallar 'source/GUD/consciousness - allt är GUD - inklusive dig själv! Spirit guide has spoken.

--

Efter detta möte - Carlos njöt av att vandra  i glaciärerna i Torres del Paine ett bra tag innan han cykla hem till Argentina och sin hemstad Mendoza längs de Patagoniens Anderna. Sannerligen vackert - desto ännu vackrare med illuminerande ljus som ger spirituell upplysning längs färden. Ljusen i Anderna - tänk om alla som fick se mystiska UFU-ljus på himlen realisera vad som egentligen ligger bakom dessa ljus; multidimensionell perception! Ett tecken för detta. Men allt är ändå chill - man behöver inte uppvakna till detta - det räcker med att njuta av ljusfenomen i skyn.

Det ska i alla fall Carlos Yepes göra regelbundet när han dricker sitt rödvin på en av de fina 'spana' i sin hemstad Mendoza; The Beautiful Wine City at the Foot of the Andes!

Ljusen i Anderna!


'Happines is only real when shared' - Alexander Supertramp (Into the Wild)


Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.