03 Sep
03Sep

Bernard och Bianca i Australien är en animerad långfilm som hade biopremiär den 16 november 1990. Bernard och Bianca är två möss som nu Tegedao i sin skrivarverkstad ska skriva en 'short story' om. De båda ska flyga på en albatrossrygg kors och tvärs över Australiens landskap. Framför allt i aboriginernas fotspår - Australiens ursprungsbefolkning. Ett folk som seglade till de norra delarna av Australien för 50 000 år sedan sägs det. Bernard och Bianca ska flyga längs sånglinjerna - vägar som förfäderna följde. Sånglinjen spårar resan av antika 'spirits' som skapade landet och djuren. Väsentlig för aboriginsk andlighet - sånglinjer är djupt förankrad till Australiens landskap; skänkande kunskap, värderingar och visdom till folket. Det finns ett nätverk av sånglinjer som är hundratals kilometerlånga - en extra dimension av tillvaron som genomsyrar aboriginernas hela värld; även kallat för Drömtiden som existerar alltid nuet. Allt för att överleva i 'outback' Australien. Den australienska vildmarken!

Där nu de två mössen Bernard och Bianca ska alltså flyga över på ryggen av en albatross! I fotspåren av sånglinerna!

--

'Jag är en liten mus med full patte metafysiska kvaliteter. Jag besitter en 'spirit' som hjälper varelser ute i den australienska vildmarken till att navigera genom livet med intelligens och anpassning. Jag står för nya upprinnelser i form av budskap emellan de fysiska och spirituella världarna. Även i förbindelse med undervärlden. Men hör och häpna; jag har fiender ute i den australienska vildmarken. Här finns 20 av de giftigaste ormarna i världen. Framför allt taipanen som bara finns i Australien; som med ett bett kan döda omkring 250, 000 möss. Den besitter svart magi och är inte min kompis direkt. Jodå - i keltisk 'folklore' representerar mössmagi och slughet. Något som behövs ute i den australienska vildmarken minsann! Usch för taipaner. Vi möss är symboler för uthärdande,' sa Bernard till Bianca medan de båda mössen påbörjade sin resa sittande på den stora albatrossen vid namn Orville - flygandes ut i den australienska vildmarken i sånglinjernas fotspår. Men först en liten flygtur över Canberra - Australiens huvudstad; känd som 'the Bush Capital'. Omgiven av bergskedjor.

'Du är sannerligen en säregen liten mus kära Bernard. Jag är högst imponerad över dina 'bushiga' överlevnadsförmågor. Det behövs i den terrängen vi ska bege oss ut till. Jag har också full patte metafysiska egenskaper kära Bernard. Som jag nu ska dela med mig av till dig. Mössmytologi; att förbinda sig med något större utanför dig själv; din bekvämlighetszon.'En mus förmedlar vikten av att leva i det nuvarande ögonblicket. Jaget du söker är i nuet. Jaget är nuet. Du är nuet. Du är ditt nu. Ditt nu är allt du har. Ditt nu är ditt jag. Du är där du är - du är vad du upplever. I nuet. Hör och häpna; det finns inga begränsningar om vad du kan skapa i nuet. Skaparglädje. Du kan tro på vad som helst och sedan skapa vad som helst. Full patte metafysik. Evig och obegränsad sådan. Verkligheten är en spegel av dina trossatser. Möss skapar också sina verkligheter. Med förmågan att till och med överlista människans verklighet. Hur då? Jodå - genom storslagna äventyr ute i den australienska bushen. Flygandes på en albatross. Ett möt emellan olika riken i naturen som sammandrabbar i nuet i miraklet som vi kallar för liv. I symbios med kängurur och Australiens ursprungsbefolkning till sånglinjernas fotspår. Du och jag Bernards ska bevittna om denna verklighet svävandes på en albatross - ovanför denna sceniska vy!,' sa musdrottningen Bianca.

Albatrossen hajade till. Som nu svävade med de båda mössen ovanför Uluru - en sandsten-klippformation ute i den australienska bushen. Ett landmärke som sägs ha formats av medfödda Aboriginska folkslag under drömmande. Pass på!

Bernard och Bianca klev av albatrossen och började vandra på Uluru. De båda magiska mössen som symboliserar att leva bortom komfortzonen. Ute i den Australienska vildmarken

--

Bianca vandrade uppe på Uluru ett tag innan hon kastade ut sig för klippan och dök ner till marken - cirka 348 meter ner. En flygande mus som landade i en kängurus pung; en typ av ficka i magen som sannerligen får plats med möss. Kängurun är en symbol för Australien som står för mod, energi och uthållighet;

'Hej på dig Bianca. Välkommen till min pung. Mitt namn är Bungarow. Jodå - längs sånglinjerna kan alla djur prata. Jag ska ta med dig ut i Australiens bush på äventyr. Vi kängurur är vana vid att titta framåt - att försöka hitta på något nytt. Att ha modet till detta. Inte grubbla för mycket om det förflutna. Vi rör oss alltid framåt. Med en hastighet på över 30 km i timmen. Svansen gör att vi håller balansen. Det behövs i Australien där faror ständigt lurkar! Men det sporrar förändring och att omfamna din 'spirit' för nya utmaningar. I det spirituella landskapet av Australiens där Aboriginerna längs sånglinjerna alltid välkomnar en känguru som stutsar kors och tvärs i den röda sandöknen..

'Tjenare Bungarow. Vad gött det ska bli och vila i din pung. Vänta bara ett tag - min vän till mus Bernard ska bara också landa i din pung,' sa Bianca

Jodå - Bernard landade i Bungarows pung lika smidigt som Bianca hoppandes från klippan Uluru. Nu var det bara till att fara ut tillsammans på ett äventyr ute i Australiens vildmark längs sånglinjerna!


--

Medan de två mössen och den atletiska kängurun lämnade Uluru svävade albatrossen ovanför för att speja om diverse faror i horisonten. Faktum är att albatrossen är en symbol för frihet, hopp, styrka, upptäcktsresande och navigation. En medlare emellan Gudar och män. Albatrossen svävar högt och är en typ av budbärare från Gudarna. Som försöker förmedla att alla ser världen på sitt sätt - visionen om det gudomliga är personligt. Albatrossen som 'spirit' är en 'limitless teacher'! Bernard och Biancas kompis Orville är en sådan albatross. Som ska hjälpa de båda mössen i deras vandring; att hitta nya vägar och sångstigar ute i Australiens bush.

Efter att de båda mössen stutsatt några mil i kängurun Bungarows pung började albatrossen förmedla full patte metafysik telepatiskt ner till marken. Mitt ute i öknen - det torra och lite livlösa inre landskap av Australien. Det pittoreska sådant!

Kängurun, Bernard och Bianca behöver en liten paus i form av visdomsord från albatrossen Orville. Full patte metafysik;

'I detta liv är du här för att vara det du vill vara. Välj att erkänna er själva som författare åt ditt eget livs-script. I livet spel är vi alla spelare och verkligheten är en skiftande plats som reflekterar det. Du är beslutshavaren och katalysatorn av din egen lycka. Gör dig själv lycklig. Det finns ett evigt till antal sätt på vilket vis du förflyttar till frihet och 'limitlessnes'. Din personliga inre upplevelse och din yttre verklighet är upplevelsen av din tro förkroppsligad. Du är kraften som ultimat väljer denna tro. Full patte metafysik,' sa Orville.

Efter att albatrossen sagt detta till de båda mössen och Bungarow flög fågeln längre upp i skyn för att fylla sin huvudsakliga uppgift; att spana och speja till kängurun, Bernard och Bianca. Det börjar nämligen osa katt; ett vanligt förekommande tema ute i det Australienska bushlandskapet är skogsbränder. Skogsbränder är en naturlig del av livscykeln här ute. Som Orville upptäckte i horisonten i form av rök som stack ut som en virvlande pelare. Det vara bara att bege sig ut till en inlandsflod och släcka törsten innan en skogsbrand breder ut sig. Mitt ute i outbacken. Bernard och Bianca kröp ner i känguruns pung. Där det var en smula svalt.


--

Många djur som kallar 'bushen' för hem är på väg att bli utrotade. Men det finns ett djur som återvände från det döda. Miljarder djur har nämligen 'fastnat' i Australiens skogsbränder. Ett sådant djur är 'The Tasmanian Tiger'.

Jodå - den Tasmanska tigern är ett förebud för förändring och bärare för djupa budskap vi behöver höra. Som vadå till exempel? Som en enslig jägare som sägs att ha blivit utrotat på 30-talet står den bland annat för att omfamna och acceptera det okända. Det mysteriska.

Bernard och Bianca klättrade ur kängurun Bungarow's pung för en liten promenad i bushen. Efter en stund möttes dem av något oväntat. En Tasmansk tiger uppenbarade sig för de båda mössen. Plötsligt bara sådär.

'Hej på dig lilla tiger. Vad har du för ärende i dessa trakter? Jag trodde er art inte fanns längre? Att ha blivit utplånad av alla skogsbränder? ,' sa Bianca.

'Tjenare min vän till mus som är på äventyr ute i den Austrlianska bushen. Mitt namn är Warapi. Jag har alltid levt ensam i dessa trakter. Det finns inte många av oss tigrar kvar i Australien. Inte konstigt att vi anses vara utrotade. Jag står bland annat för spirituell upplysning som jag gärna delar med mig av till mina djurvänner i dessa trakter. Vi kan trots allt magiskt kommunicera med varandra längs sånglinjerna i form av drömtiden. Eller hur!?

'Vad trevligt att träffas!,' tjöt Bernard och fortsatte;

'Dela gärna med dig av din visdom kära Warapi!

'Javisst kan jag göra det. Hör bara;

'Var inte rädd för att realisera dit Godhood i detta liv. För allt är nämligen Gud. Låt skapelsen av din verklighet flyta från ditt eviga jag - som Gud. Du kan inte se att du är Gud genom att förneka denna verklighet. Älska den istället för du är Gud. I detta NU är där du befinner dig som Gud. En fantastisk plats - även här ute i den röda sandöknen. Allt-Som-Finns är Gud. Sjukt va!? Det här var lite kortfattad visdom från mig; den Tasmanska tigern Warapi.

'Wow! Tänk vad häftigt och sjukt att allt är Gud. Jag vill höra mer om detta!,' sa en ivrig känguru. Bungarow hade vid detta lag joinat de både mössens mötte med Warapi.

'Javvist kan jag göra det. Hör bara; Warapi talar

'Full patte metafysik. Du är skaparen av verkligheten du upplever genom ditt val av fokus inom 'infinite possibility'. Ditt medvetande är en 'behållare' av verklighet och är kapabel av att uppleva ett evigt nummer av former/verkligheter. Öppna upp er för detta kära vänner längs Aboriginernas sånglinjer så ska nog allt lösa sig. Warapi has spoken!

Den Tasmanska tigern som den ensling han är återvände till den ensliga tillvaron ute i bushen igen efter sin lektion i mystiska saker.


Det var bara för Bernard och Bianca att sätta sig återigen i känguruns pung och fara vidare ute i den Australienska bushen. Vad väntar härnäst!? Återstår att se.

--

Kängurun studsade vidare med sina två möss samtidigt som albatrossen håller utkik uppe i skyn.

'Men titta där; skrek Bianca; En Emu!

Emun är en vacker, stark och viktig fågel som har en stor spirituell roll i mytologi och kultur för Aboriginerna. Som länge har tillskrivit vår galax Vintergatans form som 'Emu uppe i Skyn' när den är synlig ovanför Australiens vildmark. Kängurun hajade till och for snabbt till Emun för att hälsa på denna fågel. Den största fågeln i Australien - som dessutom inte flyger. Som albatrossen Orville anser vara konstigt - så klart.

'Hej din Emu. Vi vill titta på stjärnor med dig,' sa Bernard.

Aboriginerna har trots allt en stjärnkonstellation som föreställer en Emu.

'Tjenare mina Australienska djurvänner. Jodå - för Aboriginerna är vi mer än bara fåglar - vi är skapelse 'spirits' som svävar uppe i himlen ovanför - med översikt över landet. Konstigt kanske då vi i vår fysiska form inte direkt flyger. Aboriginerna drömmer om oss Emuer. Beskyddare av natthimlen då vår form emellan stjärnorna ser ut som en bumerang,' sa Emu'n vid nam Feroyote.

'Hej Feroyote! Gött att Aboriginerna värnar om din art. Låt oss äta lite av Emu Bush - The Sacred Healer. Den viktigaste av plantor för det Aboriginska folket. Som kan rökas. En mystisk planta som kan ge upphov till psykedeliska visioner och upplevelser. Nummer en medicin. Unity-consciousness. Betoning av det individuella - både aspekterna av uppvaknandet till den bredare naturen av verkligheten - förenandet av det icke-fysiska och fysiska. Emu Bush,' sa Bianca.

Den  passionerade lilla musen Bernard började röka en liten joint med Emu Bush i. Direkt började det hända grejer. Han svävade upp till Emu-stjärnkonstellationen som fick eget liv. Som började kommunicera med honom telepatiskt i 'spirit'; Gud är varken extern eller intern. Gud är allt - överallt. Gud är holografisk; Allt-Som-Finns! Vi är alla holografiska. Vår 'spirit' vet 'the oneness of humanity. The-One-Self. Medvetande är holografiskt - vi är varje en av oss ett uttryck av vad religion kallar för Gud. Se där ja!

Den psykedeliska upplevelsen för musen Bernard avtog och befann sig återigen på marken i den australienska bushen - lyrisk över mötet med en livslevande stjärnkonstellation i form av en Emu. Pass på.


--

En dingo uppenbarade sig från en buske för samlingen av djur ute i bushen.

'Jag är en vildhund som existerar i de fysiska och spirituella sfärerna. Ett banbrytande rovdjur. Här i Australien; 'Top of the food chain'. Jag står för anpassningsförmåga och förändring här ute i vildmarken och har funnits i tusentals år. Jag innehar en betydande roll i Aboriginsk kultur och föreställs i historier och klippmålningar. En del av drömmandet längs sånglinjerna.

'Bernard den lilla charmerande musen reagerade direkt;

'Tjenare dingo. Hoppas du inte ska äta upp mig - jag smakar inte så gott - det kan jag försäkra dig om.

'Nej jag ska inte äta upp dig kära Bernard. Hör och häpna; jag är Dingo Man som reser kors och tvärs här ute i öknen - ibland som vildhund till dingo - och ibland som en antik aboriginsk människa med ursprung från drömmandet och sånglinjerna. Jag är Dingo Man! Som främst håller till i de spirituella sfärerna- och som nu ska dela med mig av lite full patte metafysik till er; möss, känguru, emu och albatross. Mitt ute i den australienska bushen!

'DINGO MAN! DINGO MAN! En sann aborigin - låt oss höra din visdom!,' skrek kängurun Bungarow.

Dingo Man började sjunga - trots allt en representation och förkroppsligande av aboriginernas sånglinjer. Aboriginernas språk är vacker och magiskt. Sannerligen.

Dingo Man i form av SKAPELS SPIRIT började kommunicera följande; min sång lyder följande i form av kosmologi till 'oneness' med förbindelse till det gudomliga;

'Att uppvakna är att veta 'wholeness'. Upplevelsen av perfektion, harmoni och balans av alla ting. Vi är alla ett. The infinite universe! Din 'spirit' vet enheten av mänskligheten. Holografiskt; SKAPELSE SPIRIT. Möt enheten inom dig. Att uppvakna till detta är att älska verkligheten vi alla befinner oss i; det har vi aboriginer alltid gjort; ända sedan tiden av Drömmande och skapelsen av sånglinjerna. Det var då jag blev Dingo Man - vi är alla ett väljandes att bli många. Känn stillheten av helheten - friden av din SKAPELSE SPIRIT; holografiskt. Det har vi alla aboriginer gjort sedan antiken; människor som från första början haft en medfödd vilja att vandra - det var så våra sånglinjer skapades. The Dingo Man has spoken! Vars sång upphörde.

'Du är allt cool du Dingo Man. En ståtlig aborigin. Full av kärlek till ditt australienska hemland. Som kan förvandlas till en vildhund och vandra längs sånglinjerna. Ensam,' sa Bianca - musdrottningen från 'down under'.

The Dingo Man förvandlades sig till 'spirit' och började fara längs 'the Black Dusk Songline' - beskyddare av Drömtiden.

Det var bara för Bernard och Bianca att fara vidare i känguruns pung i Australien för nya hisnande möten i bushen. Albatrossen Orville ständigt vakandes ovanför i skyn. Vad väntar härnäst!?

--


Den röda 'outbacken'. Full av liv minst sagt. Men en symbol för Australiens vildmark i världen; koalan - har plötsligt minskat i population på grund av alla skogsbränder.

En koala som satt högt i ett träd hojtade till i Bernard/Bianca och company's riktning. 

'Nej nu får ni lugna ner er - lär er att slappna av. Lär er att 'synka' detta. Sakta ner. Det behöver inte betyda att ni ska bli lata ska sägas. Trots att jag sitter för det mesta högst uppe i ett träd och käkar eukalyptusblad innebär det inte att jag saknar ambitioner. SLOW LIVING. Skit i överlevnadsstress. Lev i det närvarande nuet; ta en paus från det moderna 'allt ska gå så snabbt'. Det gäller inte bara människor - utan djur också. Jag heter Kleocista och är en mästare av 'mindfulness. Jag är en 'chill' varelse som klättrar högt upp i skyn för att bevittna om himlen. En vandrare emellan världar; att inte ha för brottom. Lugn. Vila. Skit i det kaotiska - omfamna koalamedicin istället. Jag bidrar med överlevnads 'skills' till världen. Jag är mer aktiv på natten ska sägas. Mitt huvudsakliga budskap är; njut av inre frid. Koalan Kleocista has spoken.

Bernard/Bianca och company tog till sig koalans mindfullness- SLOW LIWING ute i den australienska bushen är högst rekommenderat - det kan underlätta att inte ta äventyret allt för bråttom. Bernard och Bianca for vidare i känguruns pung.

--

I en hastighet av omkring 30 km i timmen kom sällskapet till sist fram vid havskusten: Syd Västra Kusten i form av Victoria närmare bestämt. Full med vackra stränder. Vackert med andra ord. 

Bernard och Bianca hoppade ur känguruns pung och började vandra på en av Victorias stränder. Plötsligt fick de båda mössen syn på något som stack ut - en delfin hade 'strandat' och flaxade med sina fenor. Jodå - det finns 15 arter av delfiner i det Australienska vattnet. Alla med metafysiska krafter. Delfinen var i chocktillstånd - den försökte kommunicera med de båda mössen genom klickande och visslande. Ett intelligent djur minsann med 'psychic' förmågor - förbindelse med yttre rymden 'consciousness unlimited'.

Kängurun Bungarow fick ett infall; han närmade sig delfinen och sparkade tillbaka delfinen med sina kraftfulla ben tillbaka ut i havet.

'Tack för det,' visslade delfinen i form av kommunikation till kängurun. Faktum är att delfiner anses vara budbärare för Poseidon; 'the god of the sea'.

Plötsligt hände något anmärkningsvärt mitt framför ögonen på Bernard och Bianca; en tsunami uppenbarade sig i horisonten. Ridandes på den var ingen annan än Poseidon - hållandes i en 'trident' - ett tredelat fiskarspjut. När tsunamin till sist var framme vid strandkanten dundrade Poseidon med en röst; Var hälsad kära djurvänner från Australien; möss, känguru och albatross. Jag ska dela med mig lite av full patte metafysik;

Heaven is a hologram. Det är fullt möjligt att skapa himlen på Jorden. Då allt är en holografisk reflektion. Himlen är här! Här och nu i form av magi. Låt det uppenbaras i er verklighet. Jorden är där 'spirit' vill vara. Där alla vill vara; Poseidon has spoken! Pass på!

--

Bernard och Bianca vågar inte bada ska sägas - det finns nämligen maneter i vattnet som 'sticker' i form av 'Box jellyfish' - ofta ansedd som världens giftigaste djur. Men det ska sägas - maneter förflyttar sig i harmoni med strömmarna av livet; de naturliga krafterna av Moder Jord. Trots att 'Box jellyfish'- är en 'killer' med gigantiska tentakler som består av oerhörda mängder 'stining cells' kan dem förmedla full patte metafysik. En 'box yellyfish' lär ut 'simplicity'. Evig komplexitet uppkom efter stadiet av evig 'simplicity'. Hur då? Jodå genom att förenkla ditt liv kan du berika din själ - det finns ingenting som inte har själ - inklusive maneter. Cyborgs maneter. Maneterna i Australien kommer så småningom förvandlas till Artificiell intelligens apparater. Förmedla intelligens med sina tentakler.

Bernard och Biancas äventyr i Australien kommer avslutas genom att tidsresa in i framtiden till sammanfogningen av ny teknologi. Naturligt behöver inte vara i konflikt med det artificiella - de kommer till sist ta oss alla till stjärnorna. Att integrera med teknologi för alla inklusive djur. Från aboriginers antika sånglinjer till svävande farkoster kors och tvärs i Australien; Bernard och Bianca ska fara till Smart City 2050 Melbourne och besöka platsen. Tidsresande längs sånglinjerna! Pass på!


--

Tillsammans Bernard och Bianca utan albatrossen och kängurun for de båda mössen in i ett maskhål med förbindelse till sånglinjerna. En slags tunnel som kopplar samman två punkter i 'spacetime' - vilket möjliggör tidsresande.

'Här kommer vi Melbourne 2050,' skrek de båda mössen när de for in i ett maskhål som delvis är uppbyggd kring den femte dimensionen. Där man kommunicera genom telepati och har förmågan att läsa tankar och känslor utan problem. 'Oneness' och 'Unity'- medvetande. En spirituell multi-dimensionell verklighet helt enkelt. Där allt händer i nuet. Melbourne 2050 har använt sig av dessa medel för att bygga en harmonisk stad - lite som antika Atlantis. En stad som vid detta lag stärkt relationen emellan aboriginer och icke-aboriginskt folk. Sånglinjerna har med andra ord sammanfogats i spirituella dimensioner för att bygga framtidens Melbourne - där högst avancerade möss som Bernard och Bianca också har medborgarskap.

Marvellous Melbourne med Aboriginsk touch! I en stor metropol. En plats som omfamnat 'the infinite matrix' av skapelse. Den bredare verkligheten. En typ en civilisation men som är på god väg att bli en typ tre civilisation. Som kan extrahera energi ifrån galaxen med intergalaktiskt resande och kommunikation genom maskhål. Som de båda enigmatiska mössen Bernard och Bianca redan utnyttjat i form av att tidsresa till framtidens Marvelous Melbourne! Ett högst avancerat samhälle med manet cyborgs; robotar i stor skala som sprider ut sig i galaxen - allt för att kolonisera stjärna efter stjärna. Något som Aboriginerna skapat i form av intergalaktiska sånglinjer. 

--

I Melbourne finns utmärkt kaffe som Bernard och Bianca gärna dricker. Cannabis kaffe. Med kokosnötcannabis olja i. Kaffe är en del av den kulturella identiteten i Melbourne. De båda mössens favorit Coffe Shop i Melbourne är Seven Seeds Coffe Roasters där dem brukar hänga för att bli höga och börja 'channeling gnosis'- ett verktyg för att beskriva naturen av verkligheten. En Gnostic är en varelse som mottager spirituell information intuitivt genom en form av direkt inre vetande. Jodå - det verkar som medvetandet är unifierat utanför fysisk form. Som kan kommunicera med dig genom 'channeling gnosis'.

Något som specifikt Bernard lärt sig att göra när han dricker kaffe. Ibland ger det utlopp för en psykedelisk vision; en högst unik sådan inträffa en gång på alla dessa eftermiddagar spenderat på Seven Seeds Coffe Roasters! Ingen annan än mystikern Terence McKenna uppenbarade sig för Bernard och som anses vara en psykedelisk guru i form av skyddsherre. 

'Tjena din lilla mus Bernard. Magiska svampar påverkade mänsklig evolution. Men jag har ingen aning hur du och Bianca blev så avancerade!? Möss trots allt. De flesta vilda djur är mer kollektiva - del av den stora flocken. Men ni båda magiska möss besitter stor kognitiv förmåga. Vad är er hemlighet?

'Tjena Terence. Jodå, vår hemlighet är att vi existerar i en tidlös spirituell sfär född ur den mänskliga fantasin. Möt mer världar till att möta universum. Möt mer universums till att möta det unifierande medvetandet (Gud). Det finns inget i livet(inkluderat djur) som inte är The-One-Self; yttre rymden 'consciousness unlimited'. Bernard has spoken. 

Den psykedeliska visionen tog slut; det var bara för Bernard och Bianca att vandra vidare i Marvellous Melbourne 2050 och dricka oerhörda mängder kaffe. Ett bra tag i en multi-dimensionell stad till Melbourne. Som även vaknat upp till för 'digital immortality! En teknologi som gett oss människor odödlighet. Artificiell intelligens till exempel i form av manetcyborgs.

Allt är möjligt i 'the infinite matrix'; eviga variationer i form av att perceptivt föreställa oss vad vi än önskar oss som verklighet! Marvellous Melbourne.

Bernard och Bianca Fan Fiction. I DOWN UNDER längs de magiska sånglinjerna. AUSTRALIEN!

“Our spirituality is oneness and an interconnectedness with all that lives and breathes, even with all that does not live or breathe.” - Australian Aboriginal Saying 

I think Melbourne is by far and away the most interesting place in Australia, and I thought if I ever wrote a novel or crime novel of any kind, I had to set it here.” – Peter Temp

Australians have a free spirit and an ability to think outside the box, and that is why I like Australia so much.” – Brian Schmidt

“Go to Uluru. You need to see it from your own eyes. If you look at photos, you may think it’s just a big red rock. Once you drove 2,000 km through the desert and finally catch a glimpse of Uluru. That’s when the magic happens.” – BeeLoved City  

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.