30 Oct
30Oct

Allt började för Tobis Enderson när Cosmonaut Yuri Gagarin blev den första människan till att 'beträda' rymden och återvända tryggt i April 1961. En sovjetisk kosmonaut som ofta kallas för 'The Columbus of the Cosmos'. Yttre rymden 'consciousness unlimited'.

Men NASA är mer än astronauter. Tobis Enderson började jobba för NASA som en ung 'aerospace engineer' i slutet av 50-talet. Designande, testade och tillverka 'aircraft, spacecraft, satelliter och missiler.

Tobi var expert på satelliter (idag finns 2 500 satelliter i omloppsbana runt jorden). Satelliter kan se ut i rymden bättre än teleskop. Den första satelliten kallades för Sputnik 1 och blev uppskjuten ut i rymden 1957 av Sovjetunionen.


Tobi och NASA hade sänt ut satelliten Neptú PS-89 när Yuri blev den första människan till att 'beträda' rymden - när han färdades ett varv i en omloppsbana kring jorden hände något märkligt. Satelliten Neptú PS-89 upptäckte konstiga brusande signaler under denna historiska färd.


Tobi hoppade på det bästa; att det var utomjordingar som försökte skapa kontakt och dela det fantastiska med eventet om den första människan i rymden. Genom medlet i form av en av hans satelliter som han själv skapat.

Tobi ser sig själv som den stora 'rymdkommunikatören' - men hur ska han tolka dessa signaler? Redan som ung drömde han om att träffa på aliens - den unga amerikanen från Houston; the Space City.

Men att dechiffrera ett främmande alien-språk är nog inte så lätt. Eller?

När Tobi hörde de konstiga signalerna från satelliten hände något märkligt; utomjordingar började telepatiskt kommunicera med honom och sa följande;

'Var hälsad Tobi Enderson - den stora 'rymdkommunikatören'. Vi är varelser från den yttre zonen av galaxen vill förmedla ett budskap till dig. Jorden är inte speciell för att vara den enda platsen i universum som hyser liv. Kom ihåg varför du som 'spirit' valde att 'beträda' livet på Jorden. Unleash Your Creative Energy! Som du gjort med din satellit i form av Neptú PS-89; yttre rymden 'consciosuness unlimited'. Din stora 'rymdkommunikatör'. Evig kärlek är själva hjärtat av universum. Allt är holografiskt. Detta är ditt 'creatorship'. Du är skapelse utforskande dig själv i en 'space-timer mirror; yttre rymden consciousness unlimited'.


Men detta sagt upphörde kommunikationen från utomjordingarna med Tobi Enderson - men som förvandlade Tobis satellit till ett rymdskepp och placerade honom där i - som en sann stor 'rymdkommunikatör' ska han utforska galaxen! Från 60-talet och framåt i form av time travel. Pass på!

--

Var vårt sol-system en gång hem för en annan intelligens? Det sägs att Venus en gång varen levande värld. Med en egen civilisation. Innan vattnet försvann. Levde människor på Venus? Den näst-närmade planeten till solen? Som en gång var väldigt lik vår planet. Miljarder av år sedan.

Antika civilisationer uppfattade Venus till att vara två separata stjärnor; The Morning Star och The Evening Star!

En mystisk katastrof inträffade på Venus för 700 miljoner år sedan. Idag är Venus en helvetisk planet. Men är döpt efter den Romerska guden av kärlek och skönhet. 

Men varför Venus är den hetaste planeten i sol-systemet vet man inte riktigt. Det ska Tobi Enderson undersöka tillsammans med Marvel-karaktären Venus! Hans första destination med sitt nya rymdskepp BC Vagabond.


Venus (Marvel-gudinnan) har 'superhuman' styrkor. Venus kan kommunicera i alla språk - inklusive dialekter från Jorden och diverse utomjordiska språk. Hon har förmågan att teleportera - vilket ger hon förmågan att resa emellan Jorden och planeten Venus snabbt som tusan. Att resa fram och tillbaka emellan dimensioner.

Venus har den mytiska förmågan att väcka kärlek och passion. En kvinnlig superhjälte från 1940-talet i Marvelvärlden. Venus och Tobi (den stora rymdkommunikatören) började kommunicera med varandra i rymdskeppet BC Vagabond på väg mot planeten Venus för att undersöka denna värld;

'Det verkar som det är den Olympianska guden Apollo som ligger bakom förstörelsen av Venus. Han kan kommendera ljus och kraft från solen sprängningar av energi som inte har några gränser. Apollo ligger bakom den katastrofen för 700 miljoner år sedan på Venus och som förintade civilisationen på planeten,' sa Venus

'Se där ja. Alla Olympianer är sanna 'immortals' med superhuman powers' som är magiska i naturen. Inklusive Apollo med destruktiv kraft,' sa Tobi den stora rymdkommunikatören

'Jodå - alla gudar är magiker. Jag ska berätta för dig lite om magi kära Tobi - jag står för Alternate Reality Creation; jag kan skapa, forma och manipulera alternativa verkligheter - existenser som är parallella till varandra men ändå olika. Att skapa ett alternativt universum helt i samordning med mina egna önskningar. Att skapa virtuella verkligheter inom elektroniska system. Världar som är gränslösa och infinte/unlimited. Allt är möjligt. Att skapa ett helt UNIVERSUM och allt som finns i den! Alla gudar är magiska och har denna Alternate Reality Creation förmågan,' sa Marvel-Venus.


'Wow. Vad häftigt. Så du är en 'omnipotent being'! ,' sa Tobi

'Sannerligen. Men du Tobi; en sann rymdkommunikatör ska få lite 'supernatural' förmågor men att bibehålla din 'mänsklighet'. Du ska bli en superhuman - en 'mystical' sådan. Tillsammans ska vi resa i rymdskeppet BC Vagabond i galaxen och sprida Alternate Reality Creation multidimensionellt i yttre rymden 'consciusness unlimited'. Du kommer få Bionic Physiology, Esper Physiology och Mystic Human Physiology; att tygla artificiella superkrafter, 'psychic powers' och magi,' sa Mervel-Venus.

'Wow. Jag ska få egna superktafter!? Det är bara för dig Venus och mig att åka i vårt rymdskepp BC Vagabond i galaxen. Som en sann rymdkommunikatör ska jag bidra med Alternate Reality Creation till diverse 'extraterrestrials',' sa Tobi som lämnat Houston Space City i Amerika för att i sin tur förhoppningsvis besöka andra civilisationer i galaxen med sina egna städer till metropoler. Hur det gick är dock en femma för en annan historia i framtiden.

BC Vagabond svävade från människans sol-system; ett rymdskepp som kan resa i Jump Points. The Universal Neural Teleportation - som möjliggör att rymdskepp kan färdas snabbt i universum och 'jumpa' emellan olika planetära system!

Alternate Reality Creation


 --

Under de tre första minuterna av universum - ljus elementen föddes under en process känd som 'big bang nucleosynthesis'.

Men big bang hände inte bara i ett ögonblick i det förflutna - utan big bang fortsätter att hända just nu - hela tiden. Miljarder av år sedan var du big bang - men nu är du en komplicerad människa. Du är big bang - den originella kraften av universum 'coming on as whoever you are'. På detta vis ska Tobi Enderson 'den store rymdkommunikatören' och Marvel-Venus gudinnan skapa sitt alternativa universum och placera där i vad som helst de båda önskar. Till exempel holografiska städer på diverse planeter. Det är upp till Tobi och Venus. Det kommer i alla fall vara ett eget äventyr. För alla varelser i 'omniverse' - att uppvakna till Freedom Consciousness i 'the divine flow of the NOW'.


Alternate Reality Creation! Den store rymdkommunikatören i från Houston Space City - Tobi Endersen!

--

Orbiting Earth in the spaceship, I saw how beautiful our planet is. People, let us preserve and increase this beauty, not destroy it! An astronaut cannot be suspended in space and not have God in his mind and his heart.” - Yuri Gagarin - The Columbos of the Cosmos


Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.