20 May
20May

Efter sin fru försvinner - 30 åriga Toru Okada blir indragen i ett surrealistiskt drama - delvis detektiv historia, historia lektion, metafysisk spekulation och satir - som författaren använder träffsäker realism för att skildra Toru Okada på konstiga platser och förhållanden där mysterium löses. Trots att han är en simple man levandes ett enkelt liv. 

Författaren Murakami har skapat ett storartat verk som beskriver de olika karaktärernas psyke och förhållande till verkligheten på ett förtrollande vis. Denna bok som förenar 'the mystical' med det ordinära i en salig blandning är hela 740 sidor lång och besitter en briljant storytelling som vecklar ut de olika händelserna på ett oväntat vis i ett försök att framställa en splittrad, tilltrasslad och ständigt förändrande värld där allt ter sig liter underligt! 

Novellen utspelar sig i Tokyo 1984 och Tegedao ger boken fyra av fem stjärnor i betyg! Boken är en av Haruki Murakamis mest hyllade och älskade verk!

"The better you were able to imagine what you wanted to imagine, the farther you could flee from reality." - Haruki Murakami - Fågeln som vrider upp världen

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.